Bebak Higiénikus antibakteriális kéz- és felületfertőtlenítő spray 150ml

Javaslat a termék használatára!

Alkalmazási terület: Higiénés kézfertőtlenítésre és felületfertőtlenítésre (élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkező felületek fertőtlenítésére) alkalmazható.

Antimikrobiális spektrum:

  • kézfertőtlenítés esetén (PT1):
    • baktericid
  • felületfertőtlenítés esetén (PT2):
    • baktericid, fungicid, szelektív virucid (Adenovirus, Canine Parvovirus, Hepatitis B és Herpes Simplex vírus inaktiváló hatás)

Használati utasítás, alkalmazási paraméterek:

  • Higiénés kézfertőtlenítés: A készítménnyel nedvesítse be a kezek teljes bőrfelületét (kb. 3-5 ml), majd egyenletesen dörzsölje szét 60 másodpercig úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak.

Víz és szappan nélkül fertőtleníti a kezeket. Alkohol bázisú, használat után öblítést nem igényel.

  • Felületfertőtlenítés: A készítményt fújja rá az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületre, majd mikro szálas törlőkendővel/szivaccsal törölje át a felületet, úgy hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Behatási idő: min. 5 perc. Fungicid hatás eléréséhez: 15 perc. A behatási idő alatt a felületet végig nedves állapotban kell tartani.

A behatási idő letelte után hagyjuk a felületet megszáradni.

Adagolás: A felületektől és a tisztítandó anyagok tulajdonságaitól függően a felhasznált termék mennyisége: 0,015 l/m2

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző és napfénytől védett helyen, hőtől, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható! Tárolási hőmérséklet: 5 – 35 °C.

Környezetvédelmi/ökotoxikológiai előírások: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül a közcsatornába juttatni.

Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló Európai irányelvekben meghatározottak az irányadók.

Szennyezés-mentesítés: A szabadba jutott keveréket nem éghető nedvszívó anyaggal (vermikulit, száraz homok vagy föld) kell felitatni, majd az összegyűjtött hulladékot szakszerű eltávolításig/ártalmatlanításig megfelelő, címkével ellátott, zárható veszélyes hulladékgyűjtő tartályba helyezve kell tárolni.

Forgalmazza: Menthol Kft 1163 Budapest Sashalmi st 7. info@menthol.hu. Minőségét megőrzi: feltűntetve a csomagoláson (nap, hónap, év) Összetevők: feltűntetve a csomagoláson.

NNK engedély száma: 42271-3/2020/JIF